Lucy GLXY……………….Shingles Party?!

IMG_2059-2Ja de jongens van Lucy konden er geen genoeg van krijgen , werden gelijk meegenomen in de Great Outdoors , dwalen als verloren dwergjes in de grote cederwouden van het Noorden . Maar goed, na een uurtje geursnuiven vonden we ze toch wel heul mooi ,de ceder shingels van dakdekker Rob den Ouden uit Goes. Waarom laat ik dit eigenlijk zien? Wel, het beloofd nog een mooi rondje modderworstelen te worden met de zusjes Groen & Schild , want er zitten nog een paar fijne beslismomentjes aan te komen over de gevelbekleding voor de trapopgang ( Paul’s duivehok ) Spacecowboys hebben al een voorschotje genomen op dit fijne decoratieve element , de shingle¬† .Ik zeg mooi contrast, red ceder naast de kunststof wand van de wooncapsule , maar ja de architect denkt Hobbitstee , shingles horen thuis in het Schwarzwald , Bayern . Dus het kan niet anders dat we binnenkort een heel overtuigend gesprek gaan voeren . Uhmm… stemmen mag ook ! Tot binnenkort……..

2 thoughts on “Lucy GLXY……………….Shingles Party?!

 1. Hou altijd erg van dit soort constructies, die je helaas later niet meer ziet.
  Kunnen jullie niet ergens aan de binnenkant een stukje doorzichtig maken dan krijgen de gebruikers ook een beetje een idee.
  Ziet er weer zeer indrukwekkend uit.
  Kijk al uit naar de onthulling!
  Lieve groeten ,dory

  • Hi Dory, gisteren nog een ijzeren kooi gemaakt voor een kelderfundament , zelfde verhaal ziet er prachtig uit , maar ja zometeen 7 kuub beton eroverheen en weg HaHa . Gr A

Leave a Reply